Vår fredagskväll!

20130510-222642.jpg

Ja den spenderar vi i tvsoffan med att kolla terrängfilmer från när Nilspetter rider bla världscupen. Jisses vad duktig han var!! (Och fortfarande är såklart;)) Men hu vad läskigt det ser ut med stora terränghinder (säger jag med noll riskbedömning haha!)

Imorgon blir det en 1.30 med Hamiro i Henriksdal. Hoppas han är i bättre form än igår… Blir lite less, man betalar 200:- för en start och de bygger inte ens om banan? Det är väl ingen pay n jump vi åker på?? Synd på en annars trevlig tävling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 6 = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>